perjantai 14. lokakuuta 2011

Sitten

Toisena päivänä
vieraskoreus odottaa naulakossa
jossa ei ole vartiointia.
Nyt ollaan jo huonon päivän tuttuja-
Ja kaikki kivet silti kääntämättä.

8 kommenttia:

 1. Anteeksi, Riittävän hyvä, tuo testi oli välttämätön, kun en koska koskaan muista salasanojani.

  Siispä asiaan:
  "Sitten" runo on mielessäni kirkas ja kuulas; siinä kolahtaa hissikuilun liike, eikä se ole imelä niin kuin tämä kommentti.

  VastaaPoista
 2. Lyhyesti: Parasta runoilua kuunaan!
  T. Tapio

  VastaaPoista
 3. Tarkoitan siis koko tätä ihanaa settiä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos suuri Tapio sinulle siitä, että olet jaksanut lukea runojani ja vieläpä ajatuksella kommentoida. Se on aina kullanarvoista - arvostan!

  VastaaPoista
 5. Päivällä kävin LVI-kaupassa ostamassa kolmevuotta vanhaan tiskialtaaseen tiivisteen. Myyjä sanoi, että se oikeanpuoleisen altaan tiiviste mureni astianpesuaineen takia, tietäähän asiakas itsekin, että huuhtelualtaassa tiivisteet kestävät pidempään. Maksoin vitosen, sain tiivisteen ja sanoin kiitos. Myyjä siihen, että eipä kestä.
  ...ja yhden viulistin kanssa musiikista keskustelin, ja samalla ajattelin runojasi; hän sanoi, että nyttemmin mussiikki työläästi tuntuu selkäpiissä, joskus karvoja nostattaa - silloin on kuitenkin kyse ääniaalloista, ei taiteesta.
  Minä siihen, että juu, sammoo mieltä.
  (josta aasinsiltana:) kokemukseni Sinun runoistasi on fysiologinen, niinkuin sen poppelin tuoksu tekun nurkalla, joka pistää itkemään kesken työmatkapyöräilyn joka ikinen kerta.

  VastaaPoista
 6. Ihania runoja :) tykkään tosi paljon

  VastaaPoista